ET FULLSERVICE MEGLERHUS INNEN
NÆRING OG LANDBRUK


M2 Næringsmegling AS er et fullservice meglerhus. Vi tilbyr alle tjenester innenfor næringsmegling og har et betydelig nettverk over hele Østlandsområdet.

Vi har lang erfaring med landbruksmegling og odelsrett. Salg av landbrukseiendom er ofte en avgjørelse som formes over tid, og vi veileder deg gjerne i den prosessen.

Kjøp og salg av eiendom krever ofte juridisk kompetanse. I  Advokatfirmaet Meland har vi advokater med bred og solid erfaring innenfor eiendomsmegling og odel.

Vi hadde nettopp verdivurderingen av bygningsmassen til Oslo Børs, en god attest i seg selv. Les mer om verdivurdering her. 

Lang erfaring har gitt oss kunnskap på alle områder innenfor eiendom. Vår juridiske avdeling innehar spesialkompetanse på festeforhold, tomt og odel.

Boligmegler Meland & Partners og vi er samlokaliserte med Advokatfirmaet. Det setter oss i den unike posisjon at vi har absolutt all nødvendig kompetanse på huset.

Vi har egen fotograf, sertifisert dronepilot og grafiker på huset. Vi gir deg tilgang på det nyeste innen trend og teknologi; film, foto, 360, collage, karuseller, det du måtte ønske.

Samlokaliseringen gjør at vi har en felles markedsavdeling som leverer alt av digital markedsføring. Vi skreddersyr og spisser den optimale markedspakken for nettopp deg. 

Vi har bistått i utallige salgs- og utleieprosesser opp igjennom årene. Her finner du noen av dem.

Klikk her og få en kort presentasjon av oss.

KONTAKT OSS!

Send oss din kontaktinformasjon, så finner vi et tidspunkt for en uforpliktende prat.

KONTAKTSKJEMA

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg